Muskathlon

Ik ben Marjan Wijnands-Veninga.

Ik ga dit jaar van 4 tot en met 11 november 2023 een Muskathlon lopen in Marokko via de Stichting de vierde Musketier. Deze Stichting zet zich in om een ieder tot zijn/haar recht te laten komen en recht te doen op aarde. Ik heb mij ingeschreven voor een halve marathon bij de Muskathlon. De Muskathlon valt onder de gerechtigheidstak van de vierde Musketier en werkt daarbij samen met Compassion (zet zich in voor de Rechten van het Kind), THDV (zet zich in voor kwetsbare groepen in Nederland en verzet zich tegen mensenhandel) en Open Doors (zet zich wereldwijd in voor vervolgde christenen).

Mijn reis en verblijf in Marokko betaal ik zelf. Al het sponsorgeld gaat naar de goede doelen. De bedoeling is, dat we in Marokko projecten bezoeken en op 1 dag een (halve) marathon lopen of een ultrarun (63 kilometer hardlopen), 63 kilometer wandelen of 100+ mountainbiken waarbij je ook bijdraagt aan gerechtigheid. Mijn motivatie om dit te doen is:

“In ons land mag je zijn wie je bent en geloven op de manier die je zelf verkiest. Het doet mij pijn, dat dat niet overal ter wereld zo is.”

Wanneer u overweegt om mij te sponsoren, dan kan dat via deze link: Marjan Wijnands-Veninga (muskathlon.nl).

Mocht u mij nog persoonlijk vragen willen stellen? U kunt mij bellen op 06-53831774.

Bij voorbaat hartelijk dank voor het sponsoren!

Groet, Marjan