Zendingskalender 2021

Berichtenarchief

Ook dit jaar wordt er weer een zendingskalender uitgegeven. Het zijn batiks uit Yogyakarta naar ontwerpen van ds. Khristian Aris Widodo. Thema: eenheid in verscheidenheid: hoe trek je als volgers van de grote godsdiensten in Indonesië samen op in een sfeer van tolerantie en wederzijds respect?

Kijk voor meer informatie op https://www.zendingserfgoed.nl/zendingserfgoedkalender-2021/. De kalender is te bestellen tot 15 oktober 2020 per e-mail: i.buurma14@gmail.com (of telefonisch via 06 25180714 ) met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. De kalender kost € 9,-. en wordt thuis bezorgd.

ZWO-commissies Oosterkerk en Adventskerk

Meer nieuws

Berichtenarchief

Startzondag 8 september 2019

We beginnen dit nieuwe seizoen met het thema ‘Een goed verhaal’. Als christelijke gemeente zoeken we inspiratie in het goede verhaal van God en Jezus, en in al die goede verhalen die ons worden aangereikt, in de Bijbel, in de christelijke traditie. Gods Geest inspireert ons om die verhalen door te geven, ze in ons…

Berichtenarchief

Blog van 24 april: Kerk in tijden van corona

In deze turbulente tijd schrijven de vijf beroepskrachten van het cluster Adventskerk-Oosterkerk dagelijks een blog. Van maandag tot en met vrijdag bloggen zij om beurten. Ter bemoediging, inspiratie, voor saamhorigheid. We plaatsen de nieuwe blog telkens bovenaan; de eerdere blogs zijn eronder te lezen. 24 april – Elly Urban: Kinderen en corona Goed nieuws, tenminste zo…

Berichtenarchief

Blog van 27 januari: Kerk in tijden van corona

In deze turbulente tijd schrijven de vijf beroepskrachten van het cluster Adventskerk-Oosterkerk wekelijks een blog. Ter bemoediging, inspiratie, voor saamhorigheid. 27 januari: Hans Tissink – Rouw Op oudejaarsdag overleed mijn schoonvader. Nu de uitvaart enkele weken achter me ligt, komen gevoelens van gemis en verdriet naar boven. Als ik zijn foto’s zie met zijn glimlach….