Zadenactie ZWO

Berichtenarchief
Zadenactie
Vandaag starten we met een zadenactie. Zaden, zaaien heeft alles te maken met nieuw leven, met Pasen. We verkopen zakjes biologische bijenmengsel, voldoende voor 2 m2. Prijs per zakje € 2,50; drie zakjes voor € 7.- De zakjes zijn vandaag en volgende zondag te bestellen bij de ZWO-tafel. Bestellen is tot 22 maart ook mogelijk bij Dineke ten Klooster (zwo.ok.ak@gmail.com) o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en het aantal zakjes. De zakjes worden thuisbezorgd. De opbrengst is voor het ZWO-project.

Spaardoosjes
Net als in voorgaande jaren zijn er weer spaardoosjes voor de Veertigdagentijd beschikbaar. Ze worden op 26 februari uitgedeeld en op zondag 5 maart zijn ze verkrijgbaar bij de ZWO-tafel. Ook liggen ze vanaf die datum bij de uitgangen van de kerk. Jong en oud kunnen op een zelfgekozen manier meesparen om zo het ZWO-project “Veilig koken en meer inkomen voor vrouwen in Bangladesh” te steunen. De doosjes kunnen op zondag 9 april (Eerste Paasdag) worden ingeleverd.

Paarse bussen
Op de zondagen in de Veertigdagentijd en bij de vespers in die periode staan de paarse bussen weer bij de uitgangen van de Adventskerk en de Oosterkerk. De opbrengst is voor het ZWO-project. Van harte aanbevolen!

Paasgroetenactie
Op 26 februari en op zondag 5 maart kunnen de Paasgroetenkaarten worden ingeleverd bij de ZWO-tafel. Inleveren is ook mogelijk via de brievenbus van het adres Stockholmstraat 6A, bij de Van Karnebeektunnel.

Spaardoosjes, zadenactie, paarse bussen en Paasgroetenactie zijn initiatieven van de ZWO-commissie Adventskerk/Oosterkerk