Wandel de PaasChallenge

Berichtenarchief

Zin in wat leuks? In de buitenlucht? Kom en beleef Pasen op een actieve en uitdagende manier! Op zondag 28 maart (palmzondag) tussen 13:00 – 14:30 uur kun je deelnemen aan de PaasChallenge. Inspiritual Link organiseert een coronaproof speurtocht in de wijk Zwolle-Zuid. De start en finish is bij de Adventskerk.

De speurtocht duurt ongeveer een uur en is geschikt voor huishoudens en tweetallen. Op basis van QR-codes volg je een route. Onderweg krijg je opdrachten en worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt. Een echte speurtocht die je tot nadenken zet en inspireert.

Wil je mee wandelen, coronaproof natuurlijk (in duo’s of eigen bubble), geef je dan op via deze url: https://tinyurl.com/paaschallengezwolle

Donderdag 25 maart sluit de inschrijving. Vrijdag 26 maart ontvang je per e-mail een bevestigingsbericht. Daarin staat ook gelijk alles dat je moet weten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een mobiele telefoon hebt met daarop een QR-scanner. Uitleg volgt, maar geef je eerst op.