Thomas a Kempis over Sociaal Domein

Berichtenarchief

Op 13 april geeft Thomas a Kempis, vanuit zijn wereldwijd bekende boek “ De Navolging van Christus “ zijn visie over dit projectplan Sociaal Domein. Als ervaren hervormer en Modern Devoot laat Thomas zijn licht schijnen over sociaal gedrag. Hij deelt zijn visie met de toehoorders online op die avond van de 13e april. Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn : Betaalde zorg, afhankelijke zorg, onafhankelijke zorg, jeugdzorg, gedeelde zorg en mantelzorg.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Organisatie is in handen van het Ontmoetingshuis Moderne Devotie. Hertaler van Thomas a Kempis naar de tijd van nu is Mink de Vries. Thema  : Sociaal en Domein, dat gaat echt niet samen ! Er is meer dan voldoende ruimte voor interactie.

Aanmelden kan tot maandagmiddag 12 april via de website www.ontmoetingshuismodernedevotie.nl , van de deelnemers wordt een betaling van 5 euro gevraagd op bankrekening : NL71INGB0007852541 t.n.v. het Ontmoetingshuis.

Alle  deelnemers ontvangen na deze bijeenkomst het hertaalde advies van Thomas a Kempis over het Sociaal Domein.

Donderdag 15 april hoopt Thomas a Kempis het adviesrapport aan de nieuwe Wethouder Dorrit de Jong te kunnen overhandigen.

We hopen 13 april op een grote opkomst. Of u nu wel of niet iets hebt met Thomas a Kempis, het Sociaal Domein gaat ons allemaal aan.

Contactpersonen:
Mink de Vries ( 06-28987955)
Hans Tissink (038-3374406/hanstissink@hetnet.nl)