Kinderkerstwandeling

Berichtenarchief

Het kinderkerstfeest van de Adventskerk is dit jaar een wandeltocht van drie kwartier over een boerenerf in Zwolle-Zuid. Onderweg ontmoet je soldaten, engelen, Koning Herodes, herders en de Wijzen uit het Oosten die onderweg zijn naar Bethlehem. Natuurlijk is ook het kerststalletje present met het kindje Jezus en Jozef en Maria.

We lopen in kleine groepjes per gezin. Om de vijf minuten start een nieuwe groep vanaf het parkeerterrein. Bij je aanmelding krijg je van ons de locatie en je starttijd door. Zorg dat je op tijd bent. Zo houden we de kinderkerstwandeling voor iedereen veilig en verantwoord.

  • Wanneer?  Woensdag 23 december tussen 17:00 en 20:00 uur
  • AANMELDEN VERPLICHT
  • Vanwege de Corona-maatregelen is vooraf registratie verplicht. Er is een maximaal aantal groepjes dat kan deelnemen. Meld je aan via: https://forms.gle/kZsUgYs1ZTWawL8J9

Belangrijk: Vermeld bij je aanmelding de namen van alle gezinsleden die meelopen en de leeftijden van de kinderen. Geef ook je telefoonnummer door en een voorkeurstijd om te starten.  Doe je mee? We ontmoeten je graag bij de kinderkerstwandeling!

Een hartelijke kerstgroet van de Gezin op Zondag commissie en de kindernevendienst.