Joods Festival in Zwolle

Berichtenarchief

In de synagoge aan de Samuel Hirschstraat 8 wordt van zondag 4 september tot en met zondag 11 september een Joods festival gehouden. Een zeer divers programma, bestaande uit concerten met Joodse muziek uit allerlei windrichtingen, lezingen, rondleidingen, cabaret, een tentoonstelling – in museum Anno, vanaf 7 september -workshops, eterij uit de diverse Joodse tradities markeert de viering van het moment waarop driehonderd (en een) jaar geleden de lokale overheid voor de eerste keer aan Joden toestemming gaf zich te vestigen in Zwolle. We hopen dat zoveel mogelijk mensen dit heuglijke feit samen met ons willen vieren.

Het hele programma van die week plus de kaartverkoop vindt u op www.joodsegemeentezwolle.nl

Onder het kopje ‘Programmaoverzicht festivalweek’ is alle informatie te vinden.

Meer nieuws

Berichtenarchief

VESPERS 40-DAGENTIJD

De vespers op de woensdagavonden in de Adventskerk gaan niet door! Voor berichtgeving over de Vespers in de Stille Week en de diensten met Pasen: raadpleeg regelmatig de website.

Berichtenarchief

Kerkdiensten tijdens Coronaperiode tot 19 januari 2021

In onderstaand overzicht staan de kerkdiensten van de komende weken. De diensten in beide kerken zijn te volgen op Kerkdienstgemist.nl via de volgende links: Oosterkerk: klik hier. Adventskerk: klik hier.

Berichtenarchief

Zwollenaren steunen massaal Voedselbank

Coronatijd maakt alles anders en ontwricht onze samenleving. Maar het is ook een tijd die laat zien dat we er in Zwolle voor elkaar zijn. Voor de Voedselbank, en voor iedereen die nu hulp nodig heeft. Blij met hulp De voorzitter van de Zwolse Voedselbank is Fenny Ensing. Ze vertelt enthousiast over alle hulp: “Het…