Inzamelactie Voedselbank: 14 januari Oosterkerk

Doordat er in winkels steeds minder voedsel weggedaan wordt, lopen ook de donaties naar de Voedselbank terug. Het diaconaal platform heeft daarom een estafette-inzameling georganiseerd. Iedere week wordt in één van de Zwolse kerken een inzameling gehouden van producten voor de Voedselbank. Op zondag 14 januari is het de beurt aan de Oosterkerk en op zondag 17 maart aan de Adventskerk.

Om de pakketten zoveel mogelijk gelijk te houden, vraagt de Voedselbank specifieke producten in te zamelen, namelijk:

• Groenten in blik of pot (denk hierbij ook aan bruine bonen).
  • Koffie.
  • Jam en/of pindakaas.
  • Coffeepads.
  • Rijst.
  • Sinaasappelsap.
  • Broodcrackers.

Deze producten kunnen op zondag 14 januari worden meegenomen naar de Oosterkerk en ingeleverd bij de deur bij de diakenen. En op zondag 17 maart zal dit het geval zijn in de Adventskerk. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!