Dienstenveiling 5 oktober

Berichtenarchief

Wanneer: Zaterdag 5 oktober in zaal 2 van SIO
Hoe laat: Van 18.15 uur tot 20.30 uur

Tijdens deze dienstenveiling worden diensten/talenten geveild. Iets waar je goed in bent en dat met anderen wilt delen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een lekkere maaltijd, een workshop of samen zeilen. Ook is het mogelijk een dienst te vragen, bijvoorbeeld iets waar je graag een handje bij geholpen wordt, de tuin of een uitje in de stad.

Kavels bekijken kan via https://akdv.nl. Op 29 september worden in de kerk de kavelboekjes uitgedeeld. De kavelboekjes wel graag op 5 oktober meenemen. Op zondag 6 oktober is er nog een naveiling tijdens het koffie drinken na de dienst.

Vooraf aan de veiling is er een warme maaltijd voor wie dat wil. Aanvang 17.00 uur. Als je komt, graag even aanmelden uiterlijk 30 september via: diaconie@adventskerk.nl. Voor de kinderen is er een Vossenjacht om 16.00 uur en tijdens de dienstenveiling een activiteit in zaal 9. Na afloop van de avond is er de mogelijkheid om nog wat na te praten en te drinken in zaal 2, als gezellige afsluiting van hopelijk een vruchtbare avond.

Afgelopen seizoen waren er veel activiteiten die voor verbinding met elkaar hebben gezorgd. We hopen u dit jaar nog meer mooie momenten/ diensten aan te kunnen bieden! Inmiddels zitten we op ruim 60 kavels. Doe je mee?

De opbrengst van de veiling gaat dit jaar voor een deel naar “Geloof in taal” (https://www.geloofintaal.nl).