Bluefootprint

Berichtenarchief

Weet u nog? Een tijdje geleden stelden we onszelf al even voor: wij zijn Blue Footprint – de groep jongeren die in de zomer van 2021 naar Malawi toe gaat om daar te werken aan een scholenproject, samen met de christelijke en Zwolse NGO Stichting Red Een Kind. We hadden een heleboel fondsenwervende acties gepland voor de afgelopen en de komende tijd: verkoop van paasbroden, moederdagvlaaien, een autowas-actie… Deze acties kunnen in verband met het coronavirus helaas niet doorgaan, maar we hebben gelukkig een aantal andere acties bedacht waarmee we én iets voor een ander kunnen betekenen in deze crisistijd én ook geld kunnen ophalen voor ons goede doel. Win-win!

Kaartenactie
‘Zeg het met een kaart!’ Via onze website kunt u mooie, zelfontworpen kaarten bestellen (2,50 euro p/s) – keuze uit drie varianten. U kunt lege kaarten bestellen, maar u kunt ook een kaartje en een boodschap door ons laten versturen, zowel binnen als ook buiten Zwolle.

Delicatessenpakketten
Leuk voor Vaderdag, voor een verjaardag (op afstand) of gewoon… om iemand te verrassen: één van onze zorgvuldig samengestelde delicatessenpakketten (15 euro). Alle pakketten bestaan uit streekproducten van De Smaakspecialist in Zwolle-Zuid. Mooi om op die manier ook iets voor de lokale ondernemer te kunnen betekenen!

Kijk voor meer informatie over beide acties op www.bluefootprint.nl/winkel of stuur een mail naar info@bluefootprint.nl. Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage en hopelijk tot gauw in het echt!