Ambassadeur gezocht voor Hetvakantiebureau

Berichtenarchief

De Adventskerk is op zoek naar een ambassadeur voor Hetvakantiebureau. Taak is om de activiteiten van Hetvakantiebureau onder de aandacht te brengen van gemeenteleden. De werkzaamheden concentreren zich in het voorjaar: brochures vernieuwen en ophangen in de Adventskerk, deelnemen aan de Diaconale markt en in sommige gevallen gemeenteleden uitleg geven over de mogelijkheden voor een vakantie.

Een steeds groter aantal gemeenteleden gaat mee op reis en is daarover heel enthousiast. Ondersteuning bij de aanmelding kost weinig tijd want de meeste mensen weten de aanvraagformulieren zelf in te vullen. Onze gemeente levert meerdere zorgvrijwilligers waarvan één er wel wil meedoen aan de ambassadeursactiviteiten maar dit echter niet alleen wil doen. We zijn dus op zoek naar nog iemand.

Eén keer per jaar komen de ambassadeurs en de andere vrijwilligers samen in Hydepark in Doorn, voor evaluatie van het afgelopen jaar en om bekend te raken met eventuele nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar. Een ongelooflijk leuke bijeenkomst!

Zoekt u nog een leuke activiteit die veel voldoening geeft en een beperkte hoeveelheid tijd kost, dan is dit uw kans. Neem contact op met Anne Feima, tel. 06 466 76 396, email: anne.feima@kpnplanet.nl. Zie ook de informatie over Hetvakantiebureau op https://adventskerk.nl/vakantiebureau/ en https://www.hetvakantiebureau.nl/.