Aan tafel

Berichtenarchief
Tijdens de Dienstenveiling merkten we op dat samen eten/aan tafel gaan bij andere gemeenteleden een favoriete kavel is. Maar… helaas steeds snel uitverkocht en net te weinig aangeboden.

Het is toch eigenlijk heel jammer dat dit niet vaker gebeurt, elkaar thuis aan tafel uitnodigen. Samen eten is veel gezelliger dan alleen aan tafel zitten. Het is een mooi moment om de dag door te nemen, naar elkaar te luisteren en tegelijk lekker en gezond te eten.

Vandaar een idee, waarvan we hopen dat dit ook weer een mooie gelegenheid is om meer verbinding te brengen onderling: Wilt u graag regelmatig bij een ander aan tafel gaan? Of juist graag koken voor meerdere mensen bij u thuis, eventueel tegen een vergoeding? Of allebei? Laat het ons weten! Wij willen graag mensen bij elkaar brengen. Tijdstip, vervoer en eventuele onkosten regelt u dan zelf t.z.t. met elkaar.

U kunt een mail sturen met uw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) en uw wensen naar Hetty Eijkelestam. Voor vragen en informatie ook graag mailen naar: h.eijkelestam@kpnmail.nl.

Wij hopen dat we mooie initiatieven samen kunnen brengen! Doet ook mee?

Met vriendelijke groet,

Gerda Zigterman
Hetty Eijkelestam