Bestel oliebollen of beignets voor het goede doel!

Beste Oosterkerk/Adventskerk-ganger, of andere oliebollen-liefhebbers,

Wilt u of wil jij bij ons oliebollen of beignets van de Stadsbakker bestellen voor de jaarwisseling? Dat kan! Ook dit jaar is de opbrengst weer voor het goede doel!
Het kan dit jaar zowel bij de Adventskerk als de Oosterkerk en de opbrengst dit jaar is voor de Voedselbank in Zwolle.

Bestelling plaatsen: een bestelling doorgeven kan tot en met 28 december via het bestelformulier met deze link: https://tinyurl.com/OliebolADVOK2023.
Lukt dat niet? Dan kunt u het doorgeven via marlienpoll@kpnmail.nl of door te bellen naar Marlien Poll via 06 42229535.

Wat zijn de kosten?
10 bollen (met/ zonder krenten) voor € 12,50,-
Kleine appelbeignets € 2,70 per stuk.

Afhalen
U kunt uw bestelling op zaterdag 30 december bij ons afhalen op twee locaties:
Oosterkerk: Oliebollencafé en afhalen! U/jij bent meer dan welkom voor een gezellig praatje in ons oliebollen café met daarbij lekkere kop warme chocolademelk, koffie of thee en lekkere oliebol. Samen voor €2,50,- (per drankje en oliebol samen).

Waar:  Oosterkerk, ingang Koewegje.
Wanneer:  zaterdag 30 december 9.30-11.30 uur.

Waar: Mgr. Nolenslaan 43 (Zwolle-Zuid)
Wanneer: van 9.30-11.30 uur.

Bezorging

Kunt u ze niet ophalen? Dan kunnen ze bij u thuisbezorgd worden op 30 december tussen 10.00 en 11:30 uur.

Betaling

– bij ophalen in de Oosterkerk het liefst per pintransactie (u kunt pinnen) of contant (graag gepast).
– bij ophalen bij de Adventskerk alleen contant (graag gepast).
– bij bezorgen: alleen contant (graag gepast).

We zien uw bestelling tegemoet, gaan voor een mooie opbrengst en hopen u/jou te zien op 30 december!

Hartelijke groet, het oliebollenteam: Marlien, Leanne, Hans, Wim en Anniek

PS: we kunnen nog bezorgers gebruiken. Vindt u/jij het leuk om te helpen op 30 december tussen 9:30 en 11:30 uur? Dan horen wij dit ook graag.